Håper på kontrakt hos Michael Doyle

Etter å ha blitt frigitt av Pompey i sommer, har to av Pompeys unggutter nå fått sjansen til å prøvespille for Michael Doyles Woking.


NYHETER: Spissene Destiny Ojo og Sam Folarin har fått sjansen til å vinne en kontrakt hos National League-laget Woking. Manager for Woking er tidligere Pompey-kaptein Michael Doyle, som var trener i Pompey-akademiet før han fikk tilbudet om Woking-jobben.

Folarin fikk én førstelagskamp for Pompey og har etter at han ble frigitt i sommer prøvespilt for både Millwall og Ipswich. Han fikk ikke kontrakt i noen av disse klubbene og har nå altså sagt ja til Doyles tilbud om å prøvespille for hans Woking.

SE OGSÅ: Sam Folarins spillerprofil

 

Ti unggutter frigitt i sommer

Folarin og Ojo var to av totalt ti spillere på Pompeys U18-lag som hadde utgående kontrakt i sommer. Ingen av spillerne fikk proffkontrakt.

Mens Folarin fikk én førstelagskamp og satt på benken som ubenyttet innbytter i tre cupkamper, fikk Ojo aldri sin førstelagsdebut i Pompey. Ojo har vært på prøvespill i Colchester, hvor Danny Cowley er hovedtrener, i sommer. Han fikk ikke kontrakt der.

De var begge to på ulike utlån forrige sesong. Da var det Ojo som hadde størst suksess. Han hadde seks mål og tre assists på 22 kamper for Poole, sju av disse var fra start.

Nå gjenstår det å se om disse to tidligere Pompey-ungguttene får kontrakt i Woking, og hvor de eventuelt fortsetter sine karrierer.

Michael Doyle var trener på Pompeys akademi en periode. Nå er han manager i Woking.