Morrell takker for seg, men Swanson ser ut til å bli

Pompey benyttet seg ikke av opsjonen på kontrakforlengelse med Joe Morrell og Zak Swanson. Nå takker Joe Morrell for seg.


NYHETER: Ved sesongslutt var mange overrasket over at Marlon Pack og Conor Ogilvie var de eneste spillerne på utgående kontrakt som Pompey forlenget kontraktene til.

Pompey hadde opsjon også på å forlenge med Joe Morrell og Zak Swanson, men benyttet seg av denne. I stedet ønsket Pompey å gå i forhandlinger med dem om prestasjonsbaserte kontrakter, ettersom de begge har vært mye utilgjengelige den siste sesongen på grunn av skader og karantener (Morrell) og skader og personlige årsaker (Swanson).

Nå er det klart at den walisiske A-landslagsspilleren Joe Morrell er ferdig i Pompey. Det var allerede rapportert om at han og Pompey ikke lenger var i forhandlinger, og det kom derfor ikke som noen overraskelse da Morrell publiserte et farvel med Pompey på sin profil i sosiale medier (se under).

Morrell skriver at Pompey er en spesiell fotballklubb som alltid vil ha en plass i hans hjerte. 105 kamper, ikke så mange mål og noen røde kort – men viktigst av alt: En vinnermedalje fra League One, oppsummerer Morrell.

Han forteller videre at det alltid har betydd mye for han å spille for Pompey, og at han håper det har kommet fram. Han vil alltid være stolt av å si at han har spilt for Pompey, skriver Morrell før han takker alle i klubben og supporterne for sine tre år på Fratton Park.

Hva Morrell skal videre nå er ikke bekreftet, men det meste tyder på at han går til hardtsatsende Wrexham. De rykket opp til League One forrige sesong. Birmingham City, som rykket ned til League One, skal derimot også ha meldt seg på.

SE OGSÅ: Joe Morrells spillerprofil

 

Trolig enighet i løpet av kort tid

Når det gjelder Zak Swanson bekreftet John Mousinho senest etter tirsdagens treningskamp mot Gosport at han regner med at de blir enige om en ny kontrakt.

Mousinho ble sitert på at han ikke trodde de var langt unna å kunne offentliggjøre kontraktforlengelse med høyrebacken.

Swanson og Jordan Williams blir i tilfelle konkurrentene om høyrebackplassen. Mot Gosport fikk også den unge midtbanespilleren Terry Devlin en omgang der. Skulle Swanson signere, trengs ikke flere høyrebacker og Mousinho og hans team kan rette fokus mot å styrke andre posisjoner.

SE OGSÅ: Zak Swansons spillerprofil

 

Zak Swanson blir forhåpentligvis å se i Pompey også i 2024.