Sa nei til Pompey i 2021 – siden har det gått nedover med han

Jayden Stockley var ønsket tilbake til Pompey av Danny Cowley i 2021. Stockley valgte å heller signere for Charlton. Nå skal spissen spille i League Two, mens Pompey skal spille Championship-fotball. 


NYHETER: Den store og sterke spissen Jayden Stockley var på utlån fra Pompey til Bournemouth i 2015. I 2021 var han ønsket tilbake da Danny Cowley så på den sterke spissen som en spiller han trengte i sitt Pompey-lag i 2021/22-sesongen.

Stockley, som hadde vært på lån i Charlton sesongen før, valgte derimot å heller signere for Charlton. Siden den gangen har hans karrière gått nedover, mens Pompey har blitt bedre.

I Charlton ble det aldri opprykk til Championship, slik Stockley håpet og trodde da han valgte London-klubben i stedet for Pompey. Dette til tross for at han scoret 20 mål for dem i 2021/22, 13 av disse scoringene i ligaen.

SE OGSÅ: Jayden Stockleys spillerprofil

Hans sesonger etterpå har ikke vært like vellykket. Forrige sesong spilte han for Fleetwood og ble deres toppscorer med ti mål. Nå er han solgt videre til League Two-klubben League Two.

Port Vales manager er Darren Moore, den tidligere Pompey-spilleren. Moore prøvde i sin tid å hente Stockley til Sheffield Wednesday da han var manager der.