Ny medlemskonkurranse

Håvard Myhre vant boka «Played Up Pompey» i vår medlemskonkurranse i august. Nå får du en ny sjanse til å vinne boka.


VAP-NYHETER: Forrige medlemskonkurranse endte med at det var tre medlemmer som hadde riktig svar på alle fem spørsmålene. Av de tre, Mange Nilsson, Torkil Risan og Håvard Myhre, var det Håvard som stakk av med seieren. Han får tilsendt boka «Played Up Pompey» i posten.

Men både Mange, Torkil og alle dere andre får nå en ny sjanse til å vinne boka. Undertegnede kjøpte inn to eksemplarer av boka, i tillegg til én til seg selv, og nå er det tid for å la noen vinne den andre.

Boka «Played Up Pompey» er skrevet av The News-journalist Neil Allen.

Allen har dybdeintervjuet 24 tidligere Pompey-spillere om deres tid på Fratton Park, og her deler spillerne sine tanker og meninger om sin tid som Pompey-spillere. Uten å røpe for mye kan undertegnede røpe at Alain Perrin ikke kommer godt ut av intervjuene med spillerne som var i Pompey under hans regjeringstid.

EKSTERN LENKE: Omtale av boka på Pompeys offisielle nettside

 

Fem spørsmål

Blant spillerne som er intervjuet er Alan Knight, Matt Taylor, Hermann Hreidarsson, Ricardo Rocha, Arjan de Zeeuw, Paul Merson, Robert Prosinecki, Mark Hately, Guy Whittingham og Lomana LuaLua.

Dette er ei bok Pompey-supportere vil sluke. Neil Allen har en god penn og spillerne deler mer enn de gjorde i sin tid som aktive spillere.

For å vinne et eksemplar av boka må du svare riktig på følgende fem spørsmål:

  1. Hva var tilskuertallet på FA-cupfinalen i 2008 mellom Cardiff og Pompey?
  2. Hvem ble kåret til årets spiller av Venner av Portsmouth både i 1992/93 og i 1995/96?
  3. Når spilte Noel Blake for Pompey?
  4. Hvem var Guy Whittinghams faste spisspartner i den utrolige 1992/93-sesongen?
  5. 2. februar 2002 spilte Pompey 4-4 hjemme mot Barnsley. Robert Prosinecki scoret tre mål for Pompey. Hvem scoret det fjerde?

 

Send dine svar til undertegnede på Messenger eller e-post (joakim.ellingsen at gmail.com). Svarfrist lørdag 7. oktober. Dere har altså god tid.

Videointervju med forfatteren: