Valgte League One-rival

Aiden O’Brien hadde kontrakttilbud fra Pompey, men har nå i stedet skrevet under på en toårskontrakt med en våre League One-rivaler.


NYHETER: Han var ønsket av både klubb og fans etter å ha gjort det bra i løpet av de månedene han spilte på slutten av 2021/22-sesongen. Aiden O’Brien scoret fem mål på 17 kamper (mange av dem som innbytter) i League One og hadde en innsatsfull spillestil som supporterne satte pris på.

Etter sesongslutt har han ytret et ønske om å fortsette i Pompey, og han fikk også et kontraktstilbud for flere uker siden. Etter hvert som tiden har gått uten at en har kommet til enighet, har mange Pompey-supportere forstått at det trolig ikke gikk mot mer Pompey-spill på den irske spissen.

I dag kom nyheten om at Aiden O’Brien er klar for Shewsbury Town. Her har han skrevet under på en toårskontrakt.

SE OGSÅ: Aiden O’Briens spillerprofil

Han har ikke uttalt seg ennå om hvorfor det ikke ble Pompey, men det spekuleres (trolig med rette) i at lønnsbetingelsene han ble tilbud i Pompey ikke var hva han så for seg. Han har trolig fått bedre lønnsbetingelser i Shrewsbury Town.

Danny Cowley har tidligere uttalt at han i Pompey har et spillerbudsjett midt på League One-nivå. Vi må trolig derfor bare innse at vi også denne sommeren vil oppleve at spillere velger divisjonsrivaler framfor Pompey. Også klubber som er antatt svakere enn Pompey.

Aiden O’Brien scoret fem mål for Pompey i League One.