Skal møte Niger og Algerie

Hagi Mnoga, som Pompey lånte ut store deler av 2021/22-sesongen, er tatt ut i Tanzanias landslagstropp igjen.


NYHETER: Den atletiske forsvarsspilleren spilte 29 førstelagskamper i 2021/22, men kun to av disse for Pompey. Begge i EFL Trophy.

Haji Mnoga var utlånt til Bromley (7 kamper) og Weymouth (20 kamper) i National League i løpet av sesongen. Kommende sesong blir svært viktig for den 20 år gamle forsvarsspilleren som totalt står med 15 førstelagskamper for Pompey.

 

U-landskamper for England, A-landskamper for Tanzania

Han har U17-landskamper for England, men har valgt å spille for Tanzania sitt A-landslag (hans far er fra Tanzania). Han står med to A-landskamper for Tanzania, men kan nå få to til. Mnoga er tatt ut i landslagstroppen til Tanzania i deres kvalifiseringskamper til Afrikamesterskapet.

Tanzania skal møte Niger lørdag 4. juni og Algerie onsdag 8. juni.

Afrikamesterskapet skal holdes i Elfenbenkysten i 2023.

SE OGSÅ: Haji Mnogas spillerprofil