Ønsker å bli i Pompey

Vår toppscorer Marcus Harness har kontrakt som går ut ved sesongslutt og han er ønsket av Championship-klubber. Til The News forteller hurtigtoget at han ønsker å bli på Fratton Park.


NYHETER: Hele 14 spillere i Pompeys førstelagsstall har kontrakt som går ut i sommer. En av dem er Marcus Harness. Mannen som er vår toppscorer denne sesongen med elleve mål, ti av dem i serien.

Flere av spillerne har kontrakter hvor Pompey har en opsjon på å forlenge med ytterligere ett år, deriblant Harness, men vi husker i fjor hvordan Pompey ikke benyttet seg av denne opsjonen med spillere som Craig MacGillivray, Ben Close og Tom Naylor. Visstnok blant annet på grunn av at denne opsjonen også inkluderte høyere lønn enn det spillerne var på.

SE OGSÅ: Marcus Harness sin spillerprofil

 

– Pompey har tenkt å benytte seg av opsjonen

Harness selv forteller at han ikke har vært i samtaler med klubben om en ny kontrakt ennå, men han tror han spiller i Pompey også i 2022/23.

– Jeg har lest forskjellig i pressen, men vi har ikke satt oss ned og snakket sammen ennå. Klubben har en opsjon på å forlenge og ut fra hva manageren sier har de tenkt å benytte seg av den muligheten.

– Jeg har selvsagt lyst å bli her og jeg har tro på meg selv. Jeg tror derfor på at jeg er her også neste sesong, sier Harness.

Han scoret ti mål på Pompeys første 23 kamper og var på blokka til flere Championship-klubber, men han har nå kun ett mål de fire siste månedene og interessen skal ha kjølnet. Pompey fikk da heller ingen konkrete bud, selv om det var rykter om at Blackburn var frampå.

Selv om Harness ønsker å bli i Pompey, er han klar på at han ønsker seg til Championship.

– Det er selvsagt dit jeg ønsker å spille, og da jeg kom hit var det med en ambisjon om å rykke opp med Pompey. Vi har vært nær to sesonger på rad nå, og vi er nødt til å jobbe hardt framover for å klare målet om å rykke opp til Championship med Pompey, avrunder Marcus Harness.