Målfarlig midtstopper er ankommet Fratton Park

Den 22 år gamle midtstopperen Hayden Carter kommer på lån fra Blackburn Rovers.


NYHETER: Forrige sesong var Carter på lån til Burton Albion i League One. Han ankom klubben i januar da de lå dårlig an med tanke på å overleve i divisjonen. I andre halvdel av sesongen viste derimot Burton opprykksform og de endte midt på tabellen.

En del av æren skal Carter ha. Den da 21 år gamle Hayden Carter spilte 24 kamper og scoret fire mål fra sin midstopperposisjon. Blackburn-spilleren er målfarlig på dødballer.

– Vi er veldig glade for å ha Hayden her. Han er en ung spiller vi kjenner godt og han spilte en viktig rolle for Burton i League One forrige sesong. Han har også fått en god del kamper for Blackburn i Championship og er en aggressiv forsvarsspiller med god fysikk. Med tanke på sin størrelse er han også rask og mobil

– I Hayden får vi også en spiller som er en trussel på dødballer, og det er  et område hvor vi har et ønske om å bli bedre. Vi er derfor veldig glade for å ha han med oss i andre del av sesongen nå, kommenterer Pompeys hovedtrener Danny Cowley.

 

– Ser ingen grunn til å sikte lavere enn opprykk

Carter har fått trøye nummer 17 i Pompey og var med som ubenyttet innbytter da Pompey møtte MK Dons i går.

Selv om 22-åringen har fått spilletid for et Blackburn-lag som jakter opprykk til Premier League, ønsker han mer spilletid enn han har fått så langt denne sesongen. Han er derfor glad for å ha skrevet under for Pompey ut sesongen, også han:

– Jeg kjenner klubbens historie og jeg tror dette er en klubb hvor jeg kan få ut mitt beste. Jeg har ikke spilt like mye som jeg ønsker denne sesongen og jeg håper å få mer spilletid på et bra nivå nå.

– Her håper jeg å spille så mange kamper som mulig, vinne så mange kamper som mulig, holde nullen så mange kamper som mulig og forhåpentligvis hjelpe denne klubben med å rykke opp. Jeg har blitt tatt veldig godt imot her og jeg ser ikke noen grunn til å sikte lavere enn opprykk, kommenterer Carter til Pompeys offisielle webside.

 

SE OGSÅ: Hayden Carters spillerprofil