Harvey Hughes

Harvey Hughes.


Fødselsdato:

Fødested: England

Høyde:

Posisjon på banen: Venstreback

Debut for Pompey: 9/11-21 hjemme mot Crystal Palace U21 i EFL Trophy (seier 3-0).

Overgangssum til Pompey (antatt): Fra eget akademi

Pompey: 1 kamp (2021)

Tidligere klubber: Ingen.

 

Trivia:

– Etter å ha imponert for akademiet fikk 18-åringen fra Lyndhurst (New Forest) sin debut for førstelaget i EFL Trophy mot Crystal Palace U21. Det endte med seier 3-0 og avansement i cupen. Hughes spilte hele kampen på ventrebacken og klarte seg bra.

– Han beskrives av manager Danny Cowley som en venstreback som også kan spille på venstresiden i midtforsvaret. Styrkene er en presis og god venstrefot, hans offensive legning og gode innlegg. Han er også atletisk, men har naturlig nok en del å gå på fysisk i duellspillet i voksenfotballen.

– Ble frigitt sommeren 2022.