Spilte én kamp og dro igjen

Jake Eastwood kom til Pompey på nødlån denne måneden. Hans Pompey-karriere er allerede over.


NYHETER: Da Pompey møtte AFC Wimbledon i EFL Trophy tidligere denne måneden, var det nok mange som ikke kjente Pompeys keeper. Jake Eastwood voktet Pompeys mål i kampen som endte med tap (3-5) til tross for tre mål av Ellis Harrison.

Pompey hadde keepertrøbbel da Bazunu var på landslagsoppdrag med Irland, mens Alex Bass var i koronakarantene.

Pompey fikk dermed dispensasjon til å hente en keeper på et såkalt nødlån. Dermed ble Sheffield Uniteds unge keeper Jake Eastwood hentet til Pompey for å spille denne kampen. Keeperen kom, spilte kamp og dro tilbake til Sheffield. Her snakker vi nok kanskje tidenes korteste Pompey-karrierer.

SE OGSÅ: Jake Eastwoods spillerprofil

Eastwood, som også har hatt låneopphold i blant annet Chesterfield, Scunthorpe, Kilmarnock og Grimsby tidligere, har gått gradene i Sheffield United.

Jake Eastwood er tilbake i Sheffield United.