Lånes ut til Fleetwood

Callum Johnson var soleklart førstevalg på høyrebacken til Pompey forrige sesong. Nå er han overflødig og lånes ut til divisjonsrival Fleetwood.


NYHETER: Den 24 år gamle forsvarsspilleren kom til Pompey fra Accrington Stanley før forrige sesong. Han spilte nær samtlige kamper for Pompey og hadde nærmest klippekort på høyrebacken.

Han gjorde en solid jobb der – uten å briljere.

Nå har Pompey både Freeman og Romeo på høyrebacken, og Johnson ble lånt ut til Fleetwood før Romeo kom inn på lån fra Millwall.

SE OGSÅ: Callum Johnsons spillerprofil

 

– Frigjorde midler til å hente andre spillere

Mens Johnson har uttrykt i lokalmedia i nordvest at det blir fint å spille under en rutinert manager igjen og at han har gode erfaringer med å spille under rutinerte managere (et aldri så lite stikk til brødrene Cowley der), har Danny Cowley selv sagt følgende om årsaken til at Johnson lånes ut for hele 2021/22-sesongen:

– Callum var ikke en spiller vi egentlig ville miste, men med all respekt er det varierende hvor stor markedsverdi de ulike spillerne har. Callum var attraktiv og det at han nå lånes ut sørget for at vi fikk frigjort midler til å hente inn én – eller kanskje halvannen – spiller til.

– Vi prøver å skape en god spillerstall her med riktig balanse. Da må en av og til gjøre avgjørelser en egentlig ikke ønsker.