Ny kontrakt til Mnoga

Haji Mnoga har skrevet under på en treårskontrakt med Pompey. Like etter ble han sendt ut på lån av Pompey.


NYHETER: Etter at Ben Close og Jack Whatmough forsvant i sommer, er det for mange Pompey-supportere veldig godt å se at egenproduserte Haji Mnoga er ønsket med videre av brødrene Cowley.

Den unge backen, som mange tror blir midstopper etter hvert, hadde en kontrakt som gikk ut i sommer. Pompey benyttet seg da av en opsjon på å forlenge kontrakten med ytterligere ett år.

Nå har Pompey gitt Mnoga en enda lenger kontrakt. Haji Mnoga har skrevet under på en treårskontrakt med Portsmouth.

SE OGSÅ: Haji Mnogas spillerprofil

 

Skal spille i National League

Like etter å ha skrevet under på sin nye treårskontrakt, skrev Mnoga under på en kontrakt med National League-klubben Bromley. 19-åringen skal spille på lån i Bromley fram til januar. Han har allerede spilt sin første kamp for klubben, og det ser ut som at Mnoga i Bromley kan få det Danny Cowley ønsker: Førstelagsfotball uke etter uke.

– Vi er svært glad for å ha forlenget kontrakten med en utrolig spennende ung spiller. Han er fantastisk atletisk og er veldig sterk. Han er også veldig lærevillig og har et stort ønske om å bli bedre. Det er kvaliteter vi gjerne ser i unge spillere.

– Å finne den rette veien videre for Haji har vært en viktig beslutning. Egoistisk sett skulle jeg gjerne beholdt han her, for han er en spiller som hver dag får opp intensiteten på treningsfeltet. Men vi har tatt en langsiktig beslutning som vi mener er best både for spilleren og denne fotballklubben. 

– Nå kommer han til en klubb, Bromley, som har fått fram unge spillere som Reeco (Hackett-Fairchild) og Liam (Vincent) de siste årene. Avtalen innebærer også at han kan komme tilbake til oss og spille kamper i EFL Trophy, om vi ønsker det i høst, sier Pompeys hovedtrener Danny Cowley til Pompeys offisielle side.

 

– Dette betyr mye for meg

Mnoga selv er godt fornøyd med den siste ukens utvikling. Å skrive under på en langtidskontrakt med Pompey er noe han har håpet på lenge.

– Dette betyr mye for meg ettersom jeg har vært her i mange år, helt siden jeg var ganske liten. Det har alltid vært et mål for meg å bli en profesjonell fotballspiller i Pompey, og å få sjansen i sin barndomsklubb er en ære.

– Familien min er også fra Portsmouth, så dette er en stor ting for meg og familien min. Hver gang jeg tar på meg drakten, prøver jeg å gi 100 prosent og jeg spiller med stolthet. 

– Å spille for Bromley det neste halvåret, er noe jeg ser fram til. Jeg får spille førstelagsfotball og Pompey vil ha folk som ser meg i aksjon. Dette vil gi meg verdifull erfaring, kommenterer Mnoga til Pompeys offisielle side.