– En av divisjonens beste backer

Etter å ha takket nei til ny kontrakt med Gillingham, skrev Connor Ogilvie under for Pompey mandag.


NYHETER: Den 25 år gamle forsvarsspilleren Connor Ogilvie kommer gratis til Pompey og har skrevet under på en toårskontrakt. Pompey har også opsjon på ytterligere ett år.

Ogilvie gikk gradene i Tottenhams akademi, men fikk aldri noe gjennombrudd der. Etter noen låneopphold, signerte han permanent for Gillingham i 2019. Her ble han også kåret til årets spiller i 2019/20. Etter 2020/21-sesongen bestemte han seg for å takke nei til Gillinghams tilbud om ny kontrakt. I stedet har han nå altså skrevet under på en toårskontrakt med Pompey.

SE OGSÅ: Connor Ogilvies spillerprofil

Ogilvie har ord på seg for å være en av League Ones beste backer, og det var spekulert i at han ville havne i en Championship-klubb i sommer. Det er følgelig en signering som er godt mottatt av Pompey-fansen.

 

Kommentarer fra Danny Cowley

– Connor har prestert på et høyt nivå over tid i League One. Han har også vunnet flere priser for årets spiller i Gillingham, etter at han kom dit fra Tottenham. 

– Han kan spille både venstreback og som venstre midstopper. Det gir oss fleksibilitet, muligheter og konkurranse om plassene i en lang sesong med 46 seriekamper. 

– Han er god teknisk, har gode pasninger, er uredd og han bidrar med mål. Pompey-fansen vil sette pris på hans kvaliteter.

 

Kommentarer fra Connor Ogilvie

– Jeg snakket med sjefen og likte hans tanker og ideer om hvordan han vil ta denne klubben tilbake dit den hører hjemme. Jeg hadde en veldig fin tid i Gillingham, men jeg trengte en ny utfordring. Dette ser ut som en perfekt plass for meg nå.

– League One er en tøff og hard divisjon å komme ut av – og det er noen store klubber her nå – men jeg føler vi kan klare det denne sesongen. Fansen er helt spesielle her på Fratton Park og manageren har snakket om «Prosjekt Championship», noe vi har god tro på å oppnå.

– Jeg ser veldig fram til lørdag og at kampene skal komme tett framover. Det er slik en ønsker det når en er ny i en klubb.