Tre treningskamper igjen

Av diverse årsaker har flere treningskamper blitt avlyst i sommer, men nye har blitt organisert. Pompey har nå tre treningskamper igjen før seriestart.


NYHETER: Treningskampene mot Crystal Palace, Gosport og Bognor Regis Town har blitt avlyst. De to siste kan bli satt opp ved en senere anledning ettersom det ikke var meningen at det skulle mange førstelagsspillere med i de kampene, men trist for de to klubbene at de ikke fikk sin sommerlige tradisjon med hjemmekamp mot Pompey på sommeren.

Det er en god årlig inntektskilde for dem.

SE OGSÅ: Terminlisten 2021/22

Nå sørget Pompey for at treningskamp mot Bristol City gikk over 120 minutter i stedet for 90 minutter, for at flest mulig skulle få mye spilletid.

Det resulterte pussig nok i at vi ikke hadde nok spillere til å fullføre kampen. Bristol City måtte låne bort en spiller mot slutten, og samme spiller scoret vårt tredje mål i 3-3-kampen.

 

Kampene før seriestart

Lørdag 7. august serieåpner Pompey borte mot Fleetwood. Før det skal Pompey spille mot Chelsea U23 tirsdag 27/7, hjemme på Fratton Park mot Peterborough lørdag 31/7 og borte mot Bournemouth U21 tirsdag 3/8.

Kampen mot Peterborough regnes likevel som generalprøven før seriestart. Årsaken til at Pompey likevel skal spille to kamper til før seriestart, er både for å få mer kamptrening på de som har spilt lite og ikke minst få sett prøvespillerne mer i aksjon.

Pompey har fortsatt en svært tynn spillerstall og trenger flere nye spillere til seriestart. Danny Cowley har vært tydelig på at han lett kunne signert nok spillere, men at han ikke gå ned i nivå på hvor han har satt lista for hva som kreves. Han vil derfor vente og forhåpentligvis finne gode nok spillere i løpet av denne og neste uka.

Danny Cowley.