Pompey skal møte disse lagene i cupene

Det har vært trekning av 1. runde i både ligacupen (Carabao Cup) og EFL Trophy (Papa John’s Trophy). 


NYHETER: I ligacupen skal Pompey spille borte mot Millwall. Kampen skal spilles tirsdag 10. august, med avspark klokka 20.45. Dette blir Pompeys andre kamp for sesongen. Første serierunde spilles lørdag 7. august.

Pompey har ikke møtt Millwall siden en seriekamp i 2012 på Fratton Park. Da scoret nåværende England-kaptein Harry Kane kampens eneste mål, for Millwall.

SE OGSÅ: Terminlisten 2021/22

Det blir dermed gjensyn med tidligere Pompey-spiller Jed Wallace, som fortsatt er Pompey-supporter. Det er ikke bestemt hvordan det blir med tilskuere til denne kampen ennå, men Wallace legger ikke skjul på at han håper det blir muligheter for supportere fra begge lag:

 

To av tre kamper på Fratton Park

I EFL Trophy skal Pompey spille hjemme i to av de tre gruppespillskampene. Pompey er kommet i gruppe med AFC Wimbledon, Sutton og Crystal Palace U21. Palace sine unge spillere skal ha bortekamp i alle kampene.

Pompey skal ha hjemme mot Sutton eller Wimbledon i tillegg, men her er verken dette avklart eller datoer for kampene.

Under finner dere alle gruppene i EFL Trophy.

EFL Trophy heter nå Papa John’s Trophy.

Gruppene i sør:

Gruppene i nord: