Tilbake på treningsfeltet

Sommerferien er over for Pompey-spillerne. Danny Cowley startet i dag sesongoppkjøringen – med ti prøvespillere på treningsfeltet.


NYHETER: Pompey-spillerne returnerte i dag til treningsfeltet etter noen ukers ferie. Det er tynt med spillere i spillerstallen etter at en rekke spillere forsvant da deres kontrakt gikk ut ved sesongslutt, men det var hele ti prøvespillere – deriblant to keepere – på treningsfeltet i dag.

Danny Cowley har hentet fire nykommere og tre av dem var på plass i dag. Clark Robertson, Liam Vincent og Shane Ferguson møtte sine nye lagkamerater for første gang. Ryan Tunnicliffe manglet, men han hadde fått fri på grunn av eget bryllup.

SE OGSÅ: Spillerstallen til Pompey

Ronan Curtis manglet også, men det skyldtes ikke at han er på vei bort. Han har vært på landslagssamling med Irland i ferien og har derfor fått forlenget sin ferie.

Det var ellers verdt å merke seg at Michael Jacobs trente alternativt ettersom han nettopp er tilbake fra skade.

 

– Én av mine favorittdager i året

– Det var flott å være tilbake igjen. Å se guttene igjen og trille fotballene ut til dem var helt herlig. Første dagen etter ferien er én av mine favorittdager i året, sa Danny Cowley til 

Cowley kunne for øvrig glede spillerne med å ta fram fotballer på oppkjøringens første dag. En rekke tidligere Pompey-trenere har kjørt harde fysiske økter med mye løping i oppstarten etter ferien, men Cowley har en annen tilnærming.

Alex Bass er akkurat nå eneste keeper i Pompey.

Sean Raggett og Callum Johnson i aksjon.