Finalen skal spilles i mars

Finalen i EFL Trophy mot Salford skal spilles 13. mars. Det fører til et par endringer i terminlisten.


NYHETER: Pompey har snart vært regjerende mester i EFL Trophy i to år. Pompey slo Sunderland i finalen på Wembley i 2019.

Nå spilte Pompey seg fram til finalen også forrige sesong. Wembley var utsolgt og Pompey hadde sikret seg rekordmange billetter til finalen mot Salford. Så kom Covid-19. Den finalen har derfor ikke blitt spilt ennå.

Det har vært håp om at finalen kunne bli spilt med tilskuere denne våren, men nå har Football League konkludert med at det ikke vil være mulig. Finalen mot Salford, som da altså er forrige sesongs finale i EFL Trophy, skal spilles for tomme tribuner på Wembley lørdag 13. mars. Avspark klokka 17.00.

SE OGSÅ: Terminlisten 2020/21

 

To bortekamper flyttes

Pompey skulle møtt Peterborough borte lørdag 13. mars. Denne svært viktige toppkampen flyttes nå til tirsdag 16. mars. Så da er spørsmålet om Pompey skal stille sitt sterkeste mannskap mot Salford, eller skal en prioritere å stille uthvilte mot Peterborough tre dager senere.

Accrington Stanley er med sine hengekamper også med i opprykkskampen. Pompey har ikke møtt dem denne sesongen ennå, og nå skal Pompey møte Accrington i to av sesongens tre siste kamper.

Pompey skulle egentlig spilt borte mot Accrington Stanley 1. januar, men det ble utsatt på grunn av at banen ikke var spillbar. Den ble da satt opp i mars, men nå flyttes den igjen.

Nå skal Accrington Stanley – Pompey spilles tirsdag 27. april. Det blir sesongens tredje siste kamp. Det blir spesielt ettersom Pompey – Accrington Stanley spilles lørdag 8. mai i sesongens siste kamp.

La oss håpe det blir mer Pompey-jubel, både på Wembley og i sesonginnspurten i League One.