Utsatt tre dager

Pompeys bortekamp mot Charlton lørdag ble utsatt på grunn av for mye vann på banen. Lagene prøver igjen førstkommende tirsdag.


NYHETER: På grunn av for mye vann på banen, og enda mer regn i vente i løpet av kampen, valgte dommer Robert Madley å utsette lørdagens kamp på The Valley.

Den gode nyheten er at klubbene umiddelbart ble enige om en ny kampdag. Både Charlton og Pompey skulle hatt ei spillefri midtuke, og siden det ikke er noen tilskuere å ta hensyn til for tiden, ble det godtkjent av Football League at klubbene ønsket å spille kampen tirsdag førstkommende.

Kampen er nå satt opp tirsdag 2. februar klokka 20.00 skandinavisk tid.

 

– Frustrerende

Pompey-manager Kenny Jackett fortalte Pompeys offisielle nettsted lørdag at han har forståelse for at dommeren valgte å utsette kampen, men han synes likevel det var svært frustrerende:

– Det er frustrerende fordi vi var allerede på stadion og klare for kamp, men vi kan ikke annet enn å respektere dommerens mening. Han mener at forholdene ikke er gode nok og at de ikke kommer til å bli bedre. Det er ventet mer regn utover ettermiddagen. 

– Det er en erfaren dommer som har tatt denne avgjørelsen og vi har forståelse for den.

Charltons hjemmebane The Valley.