Pompey henter ny keeper

Craig MacGillivray har vært en av Pompeys beste spillere denne sesongen. Nå får vår førstekeeper en ny konkurrent.


NYHETER: 23 år gamle Lewis Ward, med u-landskamper for England, kommer til Pompey på lån fra League Two-klubben Exeter City ut sesongen.

Han er tildelt draktnummer 22 i Pompey.

SE OGSÅ: Lewis Ward sin spillerprofil

– Alex Bass sin skade tar lenger tid enn vi opprinnelig trodde. Vi følte at vi trenger en keeper til med erfaring fra ligafotball. At Lewis Ward nå kommer inn, er vi veldig godt fornøyd med. Dette er også en flott mulighet for Lewis, kommenterer Pompey-manager Kenny Jackett.

– Det skjedde fort, dette, og jeg er klar over at jeg kommer hit som cover for MacGillivray, som er førstekeeper. Men jeg skal gi ham konkurranse om keeperplassen. Hvis vi presser hverandre, vil vi begge bli bedre, sier Ward til Pompeys offisielle webside.

 

Har vært i Pompey tidligere

Dette er faktisk andre gangen Ward kommer på lån til Pompey. Som ung tenåring kom han på ungdomslån fra Reading. Etter det har han spilt mange sesonger utenfor ligasystemet og på Island, før han siden 2018/19 har spilt i League Two.

– Jeg fikk en ankelskade tidligere denne sesongen, midt i en god periode for meg i League Two, men jeg er helt skadefri nå, forteller Ward.