Presenterte ny venstreback

Kort tid før lørdagens kamp mot Hull, presenterte Pompey klubbens nye venstreback.


NYHETER: Rutinerte Charlie Daniels kommer på en korttidskontrakt (ut sesongen) og vil gi Lee Brown knallhard kamp om venstrebackplassen.

34-åringen har mange års erfaring fra Premier League og Championship med Bournemouth. Tidligere denne sesongen har han spilt for Shrewsbury i League One, men nå har han altså valgt å signere for Pompey ut 2020/21-sesongen. Han skal spille med draktnummer 21.

– Han er den type venstreback vi har sett etter og han har hatt en fantastisk karriere. Han har også gjort en svært god sesong for Shrewsbury så langt denne sesongen, og vi er veldig glade for at han nå skal spille for oss, sier Pompey-manager Kenny Jackett til Pompeys offisielle nettside.

 

265 kamper for Bournemouth

Daniels startet i karrieren i Tottenham, uten å få sitt gjennombrudd der. Etter mer enn 150 kamper for Leyton Orient ble han hentet til Bournemouth av Eddie Howe. Med Bournemouth fikk han ta del i eventyret som tok dem til Premier League.

Han fikk flere sesonger med mange kamper i Premier League og endte på 265 kamper (17 mål) for Bournemouth før han gikk til Shrewsbury før denne sesongen.

Etter et halvt år i Shrewsbury, blir det nå altså minst et halvt år i Pompey.

Daniels blir trolig spilleklar til hjemmekampen mot Lincoln på tirsdag.