Ingen tilskuere 2. juledag

Pompey hadde et håp om å få 4.000 tilskuere på Boxing Day-kampen på Fratton Park mot Swindon. I går kom en nedslående beskjed fra regjeringen.


NYHETER: Portsmouth-området har vært i såkalt Tier 2 i regjeringens system med å dele regioner inn i tre områder. Tier 1 har fått ha 4.000 tilskuere på kampene, Tier 2 2.000 tilskuere og Tier 3 må spille uten tilskuere.

Pompey har vært i Tier 2 de siste ukene og fikk derfor ha 2.000 tilskuere mot Peterborough og Fleetwood. Spilleren har fortalt hvor fantastisk det var å ha fans tilbake på Fratton Park igjen.

Etter kampen mot Peterborough ble det ytret håp om at Portsmouth ville bli flyttet til Tier 1 i neste oppdatering, slik at en kan ha 4.000 tilskuere mot Swindon 2. juledag.

Slik blir det dessverre ikke. Regjeringen meldte fredag at Portsmouth-området flyttes til Tier 3. Dermed får ikke Pompey ha tilskuere 2. juledag. De som skulle få kjøpe billetter til denne kampen, får nå førsteretten til å kjøpe billetter til første kamp etter at Portsmouth igjen er tilbake i Tier 2.

Etter et par hjemmekamper med 2.000 tilskuere, er det nå tilbake til hjemmekamper for tomme tribuner.