2020-21: Blackpool – Portsmouth 1-0

Skidt præstation endte stimen. 


Så gik den ikke længere. I en jævnt trist forestilling uden de store Pompey højdepunkter tabte vi med 0-1 mod Blackpool, der omvendt udbyggede deres gode form og avancerede opad i rækken. Trods nederlaget forbliver vi i play-off zonen på en sjetteplads, men som tidligere nævnt har de fleste af forfølgerne spillet færre kampe.

Der var blot en enkelt ændring fra startelleveren mod Oxford United, og den kom på den offensive del af banen, hvor Ryan Williams afløste Ellis Harrison.

 

Den officielle kamprapport

https://www.portsmouthfc.co.uk/news/2020/december/match-report-for-blackpool-vs-portsmouth-on-01-dec-20/

 

Eftertanken

Det var ikke til at se, at de fleste af spillerne sad over i weekenden, så trætte og uinspirerede virkede de. Heller ikke Blackpool gjorde et godt indtryk, men de skabte mest og ville mest. Derfor går sejren til hjemmeholdet også fuldt ud i orden. Kampen var velsagtens vores dårligste i denne sæson, men det er svært at udlede meget af den da det er en lang sæson, et tætpakket program, og alle hold vil opleve off-days. Det afgørende nu, er at vi kommer op i et helt andet gear mod Peterborough på lørdag. Ender det med tre points der vil tirsdag aftens kamp på Bloomfield Road hurtigt være glemt, som den også burde.

 

Et hurtigt liga-overblik

Der var ikke fuldt program denne tirsdag aften, men omtrent halvdelen af klubberne i League One kom i aktion. Heldigvis for os gav kampene ikke fuldt udbytte til mange af topklubberne. Lincoln City tog som de eneste tre points da de besejrede Wigan med 2-1. Oxford og Ipswich delte i porten i en målløs kamp mens Plymouth Argyle gik totalt ned på egen bane, hvor det blev til 0-4 mod Rochdale. Sunderland måtte hjemme på Stadium of Light nøjes med 1-1 mod Burton, og slutteligt tabte Fleetwood med 0-1 hos Northampton. Rækken toppes stadig af Hull City men Lincoln kom med deres sejr op på andenpladsen.

 

Kommentarer fra manager Kenny Jackett

“It was a game of very few chances at either end and they just started to get on top of us early in the second half. We couldn’t find any kind of flow and, despite making changes, didn’t really get into it, aside from two good efforts from John Marquis. For the one in stoppage-time I was wondering whether he could have squared it, but I wouldn’t pick any better player than him to be in that situation. We couldn’t create much and that’s not been like us – we’ve generally been able to get the ball to our attacking players in dangerous areas. But this was a scrappy game and they’ve been able to counter-attack with Hamilton – who is a real asset – and he’s squared for Anderson to produce the one quality moment. It was frustrating, especially after we went behind because we couldn’t get going and the changes didn’t necessarily change our rhythm.”

“You need to be winning consistently because other sides at the top of the league will, so we have to get back to it pretty quickly. We have a lot of ability in our squad, but we do need to play better on Saturday and all of our focus is now on that.”

League One, Bloomfield Road, 1. december 2020

Blackpool – Portsmouth 1-0 (0-0)

64. minut: 1-0 Keshi Anderson

Opstillingen (4-4-2: MacGillivray; Johnson, Whatmough, Raggett, Brown; Williams (Pring ‘66), Naylor (anfører), Cannon (Close ‘61), Curtis (Harrison ‘61); Marquis, Harness

På bænken: Bass, Close, Harrison, Pring, Mnoga, Hiwula og Nicolaisen

Advarsler: Marquis og Brown

Tilskuere: Ingen

Post-match interwiew med Kenny Jackett

 

Kampens højdepunkter: