Seks dager til seriestart: Marquis’ personlige mål for sesongen

John Marquis scoret 14 mål for Pompey forrige sesong. Det er ikke spissen fornøyd med. 28-åringen har satt seg høyere mål for den kommende sesongen.


NYHETER: Det var knyttet store forventninger til Marquis da han ble hentet til Pompey fra Doncaster for ett år siden. Spissen endte da også opp som vår toppscorer 2019/20, men 14 mål (inkludert cupmål) er et for lavt tall for klubbens toppscorer om en skal rykke opp. Det er også Marquis selv veldig klar på.

– Det tok litt tid, både for meg personlig og for laget, å komme i gang forrige sesong. Jeg vet hvor på banen jeg fungerer best og hvordan en kan få det beste ut av meg, men jeg spiller naturligvis hvor som helst for å hjelpe laget. 

EKSTERN LENKE: Odds på hvem som blir toppscorer i League One 2020/21

– Det er naturlig å sette seg et mål om å gjøre det bedre kommende sesong og jeg har et mål jeg sikter mot. Jeg bør score 20 mål. Som spiss er målet å score i snitt mål annenhver kamp. Det mener jeg også er et realistisk mål for meg, sier Marquis til Pompeys offisielle webside.

Sitt første mål for sesongen har han allerede scoret. Han utlignet til 3-3 med en flott avslutning med høyrefoten i ligacupkampen mot Stevenage forrige uke. I tillegg scoret han fra straffemerket i den påfølgende straffesparkkonkurransen som Pompey vant.  Nå venter en EFL Trophy-kamp tirsdag, før det blir ligastart hjemme mot Shrewsbury om seks dager.

SE OGSÅ: John Marquis’ spillerprofil