Henter venstreback på lån fra Bristol City

22 år gamle Cameron Pring skal spille for Pompey kommende sesong.


NYHETER: Etter at både Steve Seddon og Brandon Haunstrup har forsvunnet fra Pompey etter sesongslutt, er rutinerte Lee Brown eneste venstreback igjen i Pompey-stallen. Et par unge akademigutter har blitt nevnt som backup, men nå har Kenny Jackett bestemt seg for å hente inn en konkurrent til Brown.

Cameron Pring har signert en utlånsavtale med Pompey som gjelder for hele 2020/21-sesongen, men Bristol City har muligheten til å hente ham tilbake i januar.

SE OGSÅ: Cameron Prings spillerprofil

Forrige sesong var Pring på utlån i League Two-klubben Walsall. Der gjorde han en meget god sesong og han spilte også for Walsall i EFL Trophy mot Pompey.

 

Omskolert fra ving til back

– Jeg følte jeg gjorde en bra kamp mot Pompey, selv om jeg da akkurat var tilbake fra skade og følte at jeg til tider ble løpende mye etter Pompey-spillerne. Men jeg tror jeg er god nok til å ta et steg opp fra League Two-fotballen jeg spilte i fjor og det at Pompey jakter opprykk til Championship gjør at jeg virkelig ser fram til dette.

– Jeg er tidligere ving, men har blitt omskolert til back. Selv om jeg er veldig glad i å bli med framover, er det å forsvare seg det aller viktigste som venstreback, sier Pring til Pompeys offisielle webside.

 

– En spiller vi har fulgt lenge

22 år gamle Pring skal spille med draktnummer 23 denne sesongen.

– Vi trengte en venstreback til, for vi hadde ingen venstrebacker med erfaring utenom Lee Brown. Cameron er talentfull spiller på vei framover og jeg tror han kan gjøre en god jobb for oss denne sesongen. Han er spesielt god i den offensive delen og jeg tror han og Ronan Curtis kan kombinere fint på venstresiden vår.

– I stedet for å sitte på benken i Bristol City, har han valgt å gå på en rekke utlån. Dermed har han mye erfaring til tross for sin unge alder. Han er en spiller vi har fulgt i lengre tid, kommenterer Pompey-manager Kenny Jackett.

Pring skrev en ny treårskontrakt med Bristol City i sommer og har dermed kontrakt med Championship-klubben i tre år til.