Serieåpner hjemme mot Shrewsbury Town

Slik ser terminlisten ut for Pompey sesongen 2020/21.


NYHETER: I går tjuvstartet Pompey den nye sesongen med å spille 1. runde i ligacupen. Det endte som kjent med 3-3 og seier til Pompey på straffesparkkonkurransen borte mot Stevenage fra Leagu Two.

Det skal spilles ytterligere én cupkamp før seriestarten. Tirsdag 8. september kommer Colchester til Fratton Park i første gruppespillkamp i EFL Trophy. Pompey er i gruppe med Colchester, Southend og West Ham U21.

 

Starter lørdag 12. september

Selve seriestarten er lørdag 12. september og for andre sesong på rad møter vi Shrewsbury Town i første kamp. I fjor ble det tap borte mot Shrewsbury. I år er det de som kommer til Fratton Park.

– Vi er glade for å starte med hjemmekamp. Det er den vi har fokus på nå. Jeg vet supporterne har ulike motstandere de ser fram til å møte, men vi ser ikke lengre enn til første serierunde foreløpig. Dessverre ser det ut til at vi må starte sesongen uten tilskuere, men vi er likevel glade for å spille på Fratton Park.

– Vi har gjort det veldig bra på Fratton Park og vi har god tro på oss selv når vi spiller på hjemmebane, kommenterer Pompeys assistentmanager Joe Gallen til Pompeys offisielle webside.

Under finner du hele Pompeys terminliste i League One 2020/21.