Møter Oxford i opprykkskamper

Det blir ikke spilt flere seriekamper i League One denne sesongen. Pompey skal derfor spille play-off for å prøve å sikre seg den tredje opprykksplassen til Championship.


NYHETER: Fredag 3. juli klokka 18.30 (skandinavisk tid) og mandag 6. juli klokka 18.00 skal Pompey spille semifinalekamper mot Oxford United for å avgjøre hvem som skal spille opprykksfinale om retten til spill i Championship neste sesong.

Det var stort flertall for å avblåse League One-sesongen da klubbene møttes for avstemming. Pompey stemte for å fullføre sesongen, men havnet i mindretall.

Dermed ble det regnet ut en tabell basert på gjennomsnittlig poengsum ettersom klubbene hadde ulikt antall spilte kamper.

 

Coventry og Rotherham klare for opprykk

Hvordan tabellen ble, kan ses nederst på siden, men kort fortalt ble Coventry mester og rykker direkte opp sammen med Rotherham. Wycome, Oxford, Pompey og Fleetwood skal spille play-off. Det er med andre ord Wycombe og Fleetwood som møtes i den andre semifinalen.

SE OGSÅ: Terminlisten 2019/20

Skulle Pompey slå Oxford etter to kamper, blir det finale på Wembley mot Wycombe/Fleetwood mandag 13. juli klokka 20.30.

Alle kampene skal spilles for tomme tribuner, men de vil bli vist direkte på Sky Sports (og dermed også skandinaviske TV-kanaler). Det betyr også at de ikke vil bli vist på iFollow.

Slik endte League One sesongen 2019/20: