Starter opp tidligst 30. april

Oppholdet i fotballen i England er på ubestemt tid. Siste melding fra EFL er at ligaene ikke vil starte opp igjen før tidligst 30. april. Mest sannsynlig blir det senere enn det også.


NYHETER: Kort tid før vi skulle møtt Accrington Stanley hjemme på Fratton Park (lørdag 14. mars), bestemte myndighetene i Storbritannia seg for å stanse blant annet fotballen. Den første beskjeden lød på to ukers pause, men ikke overraskende har den perioden blitt forlenget.

Det betyr blant annet at EFL Trophy-finalen vår på Wembley mot Salford City også er utsatt. Den skulle blitt spilt søndag 5. mars, og en rekke av våre medlemmer hadde kjøpt billetter til kampen og ordnet seg med flybilletter og hotell. Nå må de planene legges på is. Forhåpentligvis kan finalen spilles, men når det skjer gjenstår å se. Pompey hadde solgt over 50.000 billetter til sine supportere og det var ny rekord på gang. Aldri tidligere har ett lag hatt så mange tilskuere på Wembley på en nøytral kamp (altså ikke medregnet Englands landskamper og sesongen Tottenham hadde Wembley som hjemmebane).

For de som har kjøpt billetter til finalen, gjelder den billetten også til finalen når ny dato er klar. De som ikke har muligheten til å reise da bes kontakte billettkontoret. Billettkontoret vil også sende ut informasjon om dette så snart det er avklart når finalen skal spilles.

 

Komme fram til felles løsninger

I går, fredag 27. mars, hadde Premier League, EFL (English Football League) og PFA møte angående situasjonen fotballen – og verden ellers – står i. De ble enige om at en må noen vanskelige avgjørelser i tiden som kommer, og at de skal jobbe for å komme fram til felles løsninger.

Ligaene vil tidligst starte opp igjen 30. april, men det vil uansett ikke bli startet før det blir sett på som trygt. Forholdene må tillate at fotballen kan starte igjen.

Partene vil møtes igjen for nye møter kommende uke.

flag
Picture: Andrew Fosker / PinPep