Fem Pompey-spillere Korona-smittet

Fem av spillerne i Pompeys spillerstall er bekreftet smittet av Korona.


NYHETER: Andy Cannon, Sean Raggett og James Bolton var de tre første Pompey-spillerne som fikk beskjed om at de var smittet av Korona-viruset. Kort tid etter kom meldingen om at også Haji Mnoga hadde testet positivt. Nå har alle spillerne fått svaret på sine tester. Ross McCrorie fikk da også beskjed om at han har fått Korona-viruset. Resten av Pompey-spillerne hadde negativt svar på sine tester.

Ifølge Pompeys offisielle webside, og spillernes egne Twitter-meldinger, har de milde eller ingen symptomer. De tar selvfølgelig likevel alle forholdsregler og isolerer seg.

 

– Fotball ikke viktigst nå

Pompeys assistentmanager Joe Gallen har i et intervju denne uka fortalt at selv om alle var skuffet da sesongen ble avbrutt, er de alle inneforstått med at det var en riktig beslutning og at fotball ikke er det viktigste nå.

– Hvis vi alle er flinke til å følge regjeringens instruksjoner, vil vi også raskere komme i gang med fotballen. Hvis alle bare gjør som de vil, kan dette ta lang tid, sier Gallen.

Under finner dere hva spillerne selv twitret etter å ha testet positivt: