Pompey henter amerikansk keeper

Duncan Turnbull er navnet på Pompeys nye keeper.


NYHETER: Alex Bass har tatt plassen som vår førstekeeper og Craig MacGillivray er et klart andrevalg. Luke McGee er utleid til Bradford, mens den kroatiske u-landslagskeeperen Petar Durin er frigitt. Nå har Pompey signert en ny keeper. Han blir i praksis vår tredjekeeper.

Den 21 år gamle amerikaneren Duncan Turnbull har skrevet under på en kontrakt ut 2020/21-sesongen. Pompey har også sikret seg opsjon på ytterligere ett år med keeperen som har trent med Pompey den siste tiden.

Turnbull kommer fra studier og er ikke en spiller Pompey må betale overgangssum for.

– Det er fantastisk å komme til en stor klubb med så mye historie. Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang. 

– Når en er så stor fysisk som jeg er, blir det til at en settes i mål. Det skjedde også med meg i oppveksten. Jeg har studert regnskap de siste årene og ble ferdig med de studiene i desember. Jeg har derfor en backup-plan om jeg ikke lykkes som keeper, men det var veldig kjekt å bli tilbudt kontrakt etter at jeg har trent med Pompey i fem uker nå, sier Turnbull til Pompeys offisielle webside.

 

Bestefar med sesongkort på Fratton Park

Selv om Turnbull er fra USA, har han forbindelser til Pompey og Fratton Park.

– Mine besteforeldre bor i Fareham og jeg har bodd hos dem disse ukene jeg har trent med Pompey nå. Det er flott å ha dem så nær og jeg kan nå ha tett kontakt med dem framover. Bestefaren min er en stor fan og han har hatt sesongkort på North Stand i over 20 år. Han er like glad som meg nå. 

– Jeg har også selv vært på en del Portsmouth-kamper når jeg har vært her på besøk opp gjennom årene, forteller Pompeys nye keeper.