– Målet er opprykk

Venstreback Steve Seddon kommer inn på lån fra Birmingham. Han er klar på hva han sikter mot.


NYHETER: Birmingham Citys 22 år gamle venstreback Steve Seddon signerte torsdag en låneavtale med Pompey ut 2019/20-sesongen. Dette som en konsekvens av at begge Pompeys venstrebacker, Lee Brown og Brandon Haunstrup, er ute med skade til minst midten av februar. I deres fravær har Anton Walkes spilt venstreback de siste kampene, men Walkes er høyrefotet og best på høyresiden.

Seddon har spilt fire kamper i Championship for Birmingham denne sesongen. På disse kampene har den offensive backen to assists. Han spilte også for Birmingham da de tapte ligacupkampen mot Pompey på Fratton Park i høst.

Forrige sesong var han sterkt delaktig i at AFC Wimbledon berget plassen i League One etter et vellykket låneopphold der.

 

Var misfornøyd med spilletiden i Birmingham

Seddon forteller at han var misfornøyd med spilletiden i Birmingham denne sesongen. Derfor var han veldig klar da sjansen til å gå på utlån til Pompey dukket opp.

– Jeg tror jeg kan bidra med mye energi og gode innlegg fra venstresiden. Jeg liker å forsvare meg, men jeg er også glad i å bidra offensivt. Tidligere låneopphold i Stevenage og Wimbledon har være lærerike, men jeg har et mål om å gradvis spille på et høyere nivå. 

– Målet nå er å rykke opp til Championship med Pompey. Jeg ser fram til denne utfordringen. 

– Jeg var her med Birmingham da vi tapte ligacupkampen på Fratton Park i høst. Det var en frustrerende kveld. Pompey var veldig skarpe den kvelden og vi slet med å komme oss ut av vår egen banehalvdel. Nå ser jeg fram til å skape bedre opplevelser her på Fratton Park, kommenterer Seddon til Pompeys offisielle webside.

 

– Gir oss bedre balanse på venstresiden

Manager Kenny Jackett sa følgende til Pompeys offisielle webside etter at Seddon hadde signert:

– Han styrker vår venstreside, og det er en plass hvor vi har manglet spillere. Steve er en veldig offensiv spiller som vil gi oss bedre balanse på den siden.