Curtis debuterte fra start

Ronan Curtis var en av tre Pompey-spillere på landslagsoppdrag forrige langhelg.


NYHETER: Pompey skulle egentlig spilt hjemmekamp mot Southend forrige helg, men på grunn av at Pompey hadde tre spillere på landslagsoppdrag valgte Pompey å benytte seg av sin rett til å utsette kampen.

SE OGSÅ: Ny dato for Southend-kampen

Vingen Ronan Curtis, midtbanespiller (og potet) Ross McCrorie og keeper Craig MacGillivray var de tre Pompey-spillerne på landslagsoppdrag.

 

Spilte fra start

Ronan Curtis spilte fra start for aller første gang for Irlands A-landslag hjemme mot Bulgaria tirsdag kveld. Han hadde da sittet på benken hele kampen da Irland fem dager tidligere spilte 1-1 mot Sveits.

Mot Bulgaria vant Irland 3-1 og Curtis var sentral på irenes første scoring. Det ble retur etter et skudd fra Curtis, og på returen scoret Alan Browne. Kampen mot Bulgaria var en treningskamp, mens kampen mot Sveits var i EM-kvalifiseringen. Irland topper sin gruppe (gruppe D) med elleve poeng på fem kamper. Danmark er nummer to med ni poeng på fem kamper, mens Sveits på 3. plass har åtte poeng på fire kamper. Det er mellom disse tre lagene kampen står om de to EM-plassene.

 

Kaptein

Vår innleide midtbanespiller (som også har blitt brukt som forsvarsspiller i Pompey) fra Rangers, Ross McCrorie, spilte for Skottlands U21-landslag mot både San Marino og Kroatia. McCrorie var kaptein for Skottland U21 i begge kampene.

I begge kampene endte det med skotsk seier.

 

Fikk ikke sin debut

Skottland er også landet vår førstekeeper Craig MacGillivray nå representerer. For første gang ble han kalt inn til det skotske A-landslaget, men han ble sittende på benken hele kampen både mot Belgia og Russland. Begge kampene var EM-kvalifiseringskamper.

Dermed ingen A-landslagdebut på MacGillivray ennå.