Slik blir vår hjemmedrakt 2019/20

Pompey presenterte forrige uke hjemmedrakten 2019/20.


NYHETER: I fjor fikk Pompey kritikk av enkelte fordi det var for lite rødt på hjemmedrakten. I år har det allerede kommet kritikk for at det er for mye rødt på drakten. Men slik ser altså hjemmedrakten vår ut kommende sesong:

I år som i fjor er det Nike som har produsert drakten og det er University of Portsmouth som pryder brystet med sin logo.

Hjemme på Fratton Park vil Pompey som vanlig spille med blå trøye, hvit shorts og røde sokker.

– Vi spillere er også veldig interessert i å se hvordan de nye draktene skal se ut. Nike er åpenbart et kvalitetsmerke, og vi er veldig fornøyde med at det er de som står bak draktene våre. Jeg er veldig fornøyd med den nye drakten, sier venstreback Lee Brown til Pompeys offisielle webside.

Her kan du kjøpe drakten

Fornøyde jenter etter å ha sikret seg den nye hjemmedrakten.