Justin Edinburgh er død

Tidligere Pompey-spiller Justin Edinburgh døde i juni. Bare 49 år gammel.


NYHETER: Justin Edinburgh spilte 38 kamper for Pompey på starten av 2000-tallet. Han startet sin karrière i Southend før han gikk til Tottenham og spilte over 250 kamper for London-klubben.

Han vant FA-cupen med Tottenham i 1991 og ligacupen med samme klubb i 1999.

I mars 2000 kom han til Pompey, og han ble på Fratton Park i tre år. Da gikk han til Billericay.

 

God managerkarrière

Edinburgh startet så sin managerkarrière utenfor ligasystemet. Han fikk for alvor et navn som manager da han førte Newport til opprykk til ligasystemet. Han ble etterhvert manager i Gillingham og Northampton – og var en periode også aktuell som Pompey-manager – før han overtok som manager for Leyton Orient. Han vant National League med dem forrige sesong, og han skulle kommende sesong lede dem i sin comebacksesong i ligasystemet. Dette bare halvannet år etter at han overtok som manager for klubben som den gangen var på vei til å rykke ned fra Nation League.

Nå må Leyton Orient klare seg uten Justin Edinburgh som manager. Familiefaren døde brått av hjertestans, bare dager etter at han hadde vært i Madrid og sett Tottenham spille Champions League-finalen mot Liverpool.

Pompey uttrykte, i likhet med resten av fotball-England, sjokk og medfølelse til Edinburghs etterlatte da han døde i juni.