Fra Rochdale til Pompey

Pompey har signert midtbanespiller Andy Cannon fra Rochdale.

NYHETER: Andy Cannon er i likhet med vår andre nykommer, Bryn Morris, midtbanespiller, fra Nord-England, 22 år gammel, kjøpt for et ikke offentliggjort beløp og har signert en kontrakt som varer ut 2020/21-sesongen.

Cannon kommer fra Rochdale og har allerede gjort sin debut. Det gjorde han da han kom inn som innbytter tidlig i 2. omgang hjemme mot Blackpool (tap 0-1) lørdag.

Han har spilt både Checkatrade Trophy-kamper og FA-cup-kamper for Rochdale tidligere i sesongen. Han er derfor ikke tilgjengelig for Pompey i cupkamper denne sesongen.

SE OGSÅ: Andy Cannons spillerprofil

 

Offensiv midtbanespiller

– Jeg ser på Andy som en offensiv midtbanespiller og han vil bli en fin tilvekst til spillerstallen vår. Jeg ser fram til å jobbe med ham, kommenterer Pompey-manager Kenny Jackett til klubbens webside.

Cannon har gått gradene i Rochdale og han forlater dem etter å ha spilt 127 kamper (6 mål) for klubben.

 

– Fikk wow-følelse av Fratton Park-lyden

– Dette er en enormt stor klubb, og jeg kunne ikke si nei til muligheten til å spille for Portsmouth. Så snart agenten min fortalte meg om det, var jeg svært ivrig etter å ha få signert og komme ned hit. 

– Jeg har spilt på Fratton Park tidligere. Da har jeg fått en skikkelig wow-følelse av lyden hjemmepublikumet har laget. En ønsker å spille på høyest mulig nivå, og nå håper jeg å få bidra til at klubben rykker opp og spiller Championship-fotball neste sesong. At manageren, som også har ledet andre store klubber tidligere, ønsket meg, er en stor kompliment, kommenterer Cannon.