Nær sensasjon mot Liverpool

Pompey var svært nær å slå Liverpool ut av FA Youth Cup tirsdag kveld.

AKADEMI: Liverpool var store favoritter da Pompey tok turen nordover for å spille 3. runde-kampen i FA Youth Cup. Liverpool gikk da også til pause med ledelsen 2-0, selv om det skal sies at Pompey både hadde noen gode målsjanser og følte seg snytt for straffespark på stillingen 0-0.

Etter pause sjokkerte derimot Pompey de rødkledde. Først reduserte en glimrende Bradley Lethbridge på straffespark. Deretter utlignet Joe Hancott. Drøyt ti minutter før slutt var spissen Lethbridge nære på å gi oss ledelsen, men i stedet var det hjemmelaget som sikret seg seiersmålet. To minutter på overtid scoret Liverpool etter en kort corner – og dermed 3-2 til Liverpool og exit i 3. runde av FA Youth Cup for Pompey.

Pompey (4-3-3): Pitman; Kavangah (Bridgman 63), Mnoga, Hancott, Flint; Whiting (Kelly 84), Robb, Read (c); Maloney, Lethbridge, Johnston

Se galleri med bilder fra kampen. Tatt av Colin Farmery.