Slipper karantene

Ben Thompson fikk direkte rødt kort mot Charlton tirsdag, men han slipper å sone karantene.


NYHETER: Om det ikke var ille nok å tape hjemme for Charlton tirsdag, fikk vi også midtbanespiller Ben Thompson utvist etter å ha fått et direkte rødt kort etter en takling sent i kampen.

Thompson selv kunne ikke tro det, og det kunne heller ikke de andre Pompey-spillerne. Etter kampen kom faktisk også begge lags managere med uttalelser om at de ikke var enige i det røde kortet. Når det gjelder Pompey-manager Kenny Jackett er det svært sjelden han kritiserer dommeravgjørelser, men denne avgjørelsen var det tydelig at også han var uenig i.

 

– Feilaktig utvisning

Med visshet om at det ventet tre kampers karantene på den innleide Millwall-spilleren Ben Thompson, valgte Pompey å anke. I dag kom beskjeden om at FA har bestemt seg for at Thomspon slipper karantene. Dermed er han spilleklar til den viktige bortekampen mot Barnsley lørdag (og hjemmekampen mot Sunderland i serierunden etterpå.)

Pompey skriver i dag på sin offisielle webside at FA har konkludert med at utvisningen av Thompson var feilaktig. Dermed kan vi glede oss over at Thompson er spilleklar til de viktige oppgjørene mot det som trolig blir våre hardeste konkurrenter om direkte opprykksplass.