Sergio Fox

Født: 1956 i London.

Hjemsted: Roskilde, Danmark (bodd i Danmark siden 1986)

Sivilstatus: Jeg er gift med Pernille, som kendte intet til fodbold, men som kan nu synge «Play up Pompey» som alle os andre. Jeg har 5 børn, heraf cirka to hele Pompey supporters og tre halve 🙂

Yrke: Jeg er selvstændig bygningsingeniør med speciale i indeklima.

Interesser: Ud over Pompey? Ja, jeg er også børnefodboldtræner, fik næsten C-licens, men havde ikke helt tid nok. Elsker også at lave en masse ombygningsting med huset, læser en hel masse, men egentlig går det mest af tiden med familie og arbejde.

Fulgt Pompey siden: Flyttede til Pompey første gang da jeg var to uger gammel, til mine bedsteforældre, der boede hele deres liv i North End, Pompey. Min far var Pompey mand og fortalte mig mange gange om mesterskabetshold fra 1949/50. Jeg er sådan set voksede op med Duggie Reid’s kanonskud (hver gang vi spillede sammen var min far altid Duggie Reid 🙂 )

Som barn var min yndlingsspiller Mike Trebilcock, han scorede et fantastisk mål mod Orient en gang, en fuldtræffer fra en kæmpelang aflevering fra Pompey’s egen banehalvdel, og så også udligningsmålet mod Arsenal i pokalkampen, den gang Arsenal vandt the double for første gang. Bolden gik i slow motion!
Senere holdt jeg meget af Alan Biley, specielt hans to magiske mål mod Oxford i «Julemandens Kamp». Senest holdte jeg meget af Lassana Diarra, synes han var en fantastisk spiller, ja, de havde et rigtigt godt hold til sidst under Harry. De seneste år har jo været en mareridt, men jeg har nogen gode minder fra dengang Pompey var sidst i 4. division, så jeg ved, at de godt kan komme op igen 🙂

Sett Pompey live: Jeg har set Pompey live tusinde gange måske? Nemt nok da jeg boede dernede, men ikke så meget nu.

Drømmeoppstilling siden jeg startet å følge Pompey: Drømmeopstilling må jeg tænke lidt over. Svært. Men helt klart Harry Redknap som manager 🙂

Skandinavisk favorittlag: I Danmark holder jeg lidt af Brøndby, men lige nu er det FC Roskilde jeg håber bliver til noget 🙂