Lars Håland Risan

Født: 22.09.1993

Hjemsted: Stavanger

Sivilstatus: Singel

Yrke: Lærer

Interesser: Fotball, musikk og kirke. Spiller piano. Kan litt saxofon, messing, gitar og bass.

Fulgt Pompey siden: Begynte så smått i 2009 etter å ha hatt en meget suksessfull save på FM2007. Siden har jeg hatt et forhold til laget hovedsakelig gjennom fifa og FM. Sesongen 2016/2017 var første sesong jeg fulgte ordentlig med på laget, og 2017/2018 har jeg iFollow-abonnement og prøver å få med meg kamper når jeg kan.

Sett Pompey live: Så Pompey-Bury i desember 2017.

Drømmeoppstilling siden jeg startet å følge Pompey: Her kommer det en del favoritter fra jeg begynte på FM 2007 og som har gjort en god jobb for meg i mine saver på FM og FIFA siden det. David James – Dejan Stefanovic, Sol Campbell, Christian Burgess, Glen Johnson/Linvoy Primus – Niko Kranjcar, Gary O’Neil, Gary Roberts, Kyle Bennett – Conor Chaplin, Lomano LuaLua/Nwankwo Kanu. Benk: Alex Bass, Adam Webster, Manuel Fernandes, Andy Cole, Pedro Mendes, Noé Pamarot

Skandinavisk favorittlag: Viking