John Øyvind Polden

Født: 1994.

Interesser: Fotball, litteratur, musikk og diverse annen sport.

Fulgt Pompey siden: Februar 2004. Etter intenst press fra både far og klassekamerater om å velge mellom det å bli Arsenal-, Liverpool- eller Manchester United-supporter bestemte jeg meg for å slå på fjernsynet på leting etter et nytt favorittlag. På skjermen skulle Liverpool og Portsmouth gjøre opp seg i mellom i FA-cupen og jeg bestemte meg for å følge laget som vant. Ikke akkurat målfarlige Richard Hughes scoret kampens eneste mål og Portsmouth vant 1-0. Dermed var det gjort.

Sett Pompey live: To ganger. Første gang på White Hart Lane tidlig i mars 2008. Tottenham vant etter to sene scoringer av henholdsvis Darren Bent og Jamie O’Hara. I februar 2010 gikk turen til Fratton Park der jeg var vitne til at Stoke slo Portsmouth 2-1. Piquionne ga oss ledelsen, men Stoke scoret to i andre omgang og vant ufortjent. Etter et rødt kort til Stoke på stillingen 1-1 gjorde Avram Grant flere bytter som kulminerte i at vi de siste 20 minuttene spilte med fem mann på topp. Fantastisk stemning i det som var en svært underholdende fotballkamp. Skal definitivt flere turer over.

Drømmeoppstilling siden jeg startet å følge Pompey: (3-5-2): Shaka Hislop – Linvoy Primus – Dejan Stefanovic – Arjan De Zeeuw – Gary O’Neil – Patrik Berger – David Norris – Steve Stone – Matthew Taylor – Benjani Mwaruwari – Lomana LuaLua
Benken: David James, Sylvain Distin, Jason Pearce, Pedro Mendes, Niko Kranjcar, Peter Crouch, Hermann Hreidarsson

Skandinavisk favorittlag: Rosenborg