Supporterintervjuet: Før Luton Town (H)

Mathias Eide er ikke like optimistisk som mange andre før den nye sesongen, men telemarkingen tror på tre Pompey-poeng i seriestarten.

AV: JOAKIM ELLINGSEN

VAP-NYHETER: Det er igjen tid for supporterintervjuer. Forrige sesong sørget vi for andre gang for at det før hver eneste seriekamp og FA-cupkamp var et supporterintervju med en av våre medlemmer. Spørsmålene var de samme hver gang. Vi fortsetter i samme spor også denne sesongen. Førstemann ut er medlem nummer 67, Mathias Eide fra Notodden i Norge.

 

Pompey har nå gjennomført en sommer med treningskamper før vår andre sesong i League One. Er du fornøyd med hvordan Pompey har framstått i sommer?

– Syntes det har sett bra ut i sommer, til tross for litt varierende kvalitet på motstanderlagene, og litt skuffende resultater mot lag fra divisjonen under. Men det virket som ting stemte i kampen mot Utrecht, så får håpe de kan fortsette slik

Hva er dine tanker og forventninger til denne sesongen før sesongstart?

– Det virker som at de fleste forventer en høy plassering i år, men selv så er jeg ikke helt overbevist av signeringene som har blitt gjort i sommer, ikke noe betydelig forbedring fra de spillerne klubben har mistet fra forrige sesong. Så jeg ser for meg at det kan bli en plassering rundt midten av tabellen i år

Tenker du deg over på kamp denne sesongen?

– Ja, det skal jeg prøve å få til.

Nå venter hjemmekamp mot nyopprykkede Luton Town i seriestarten. Hva tenker du om den?

– Tror det kan bli en tøff åpningskamp, som regel vanskelig mot nyopprykkede lag i starten av sesongen. Men tror det skal være mulig å starte sesongen med en seier i år.

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?

– Holder meg oppdatert via nettsiden til The News, og gjennom Twitteren til klubben

Er du fornøyd med vår manager Kenny Jackett (bildet til høyre)?

– Jackett har mye erfaring, og virker til å ha mange kontakter rundt om i klubber fra høyere divisjoner, noe Portsmouth kan tjene på ved å få inn gode unggutter på lån og lignende. Så vil si jeg er fornøyd med han.

Har du noen favorittspiller(e) i Pompey nå?

– Lowe har jo kjapt blitt en profil i klubben, så kan vel se på han som en favoritt. Har høye forhåpninger til han i år.

Du er Pompey-manager mot Luton Town. Hva er din startellever?

– MacGillivray – Thompson, Whatmough, Clarke, Brown – Naylor, Rose – Evans (pga Lowe dessverre er ute), Pitman, Curtis – Hawkins

Hvordan tror du kampen ender?

– En jevn kamp, hvor jeg håper Pompey kan dra i land en 1-0 seier

Er det ellers noe du vil ha sagt når du nå har de skandinaviske Pompey-supporternes oppmerksomhet?

– Ja, nå syns jeg at det er på tide at vi stiller lag på supportercupen igjen!