Supportercupen 2012

Blackburn til topps i årets supportercup. Pompey ut uten å ha tapt en eneste kamp.

AV: JOAKIM ELLINGSEN

SUPPORTERCUPEN: Under finner du både resultater og bilder fra Pompeys deltakelse i supportercupen 2012. Dette var vår sjette deltakelse i supportercupen. Vi har tidligere vært med i 2003, 2006, 2009, 2010 og 2011.

Nok en gang stilte Håvard Myhre opp som spillende lagleder (og keeper). Takk, Håvard!

 

Nummer 2 i gruppen

Som resultatene under viser endte vi på 2. plass i gruppe, på samme poengsum og samme positive målforskjell som gruppevinner Hull. Hull hadde derimot scoret flere mål enn oss, og dermed gikk de videre. Det var ikke alle gruppetoerne som gikk videre. Fem poeng var dessverre ikke nok til å være blant de beste toerne, og dermed ble det stopp i gruppespillet.

Helt nederst i saken finner du flere av bildene fra cupen.

 

Resultater Supportercupen 2012

Supportercupen 2011 ble avholdt på Snarøya utenfor Oslo, 2. juni. Vinner ble Blackburn som tok sin andre seier i turneringens historie ved å beseire Manchester City i finalen.