Reisebrev 09/10: Danis første Pompey-kamp

Dani Wade fra Haugesund var i 2009/10-sesongen på sin aller første Pompey-kamp. Borte mot Bolton fikk han med seg en herlig opphenting.

Min første Pompey-kamp!

Askeskyene gjorde at jeg og pappa måtte ta skoleskipet Gann for å nå Pompey-kampen. Resten av familien kom på søndag, de tok fly. Hele familien skulle i bryllup, derfor var det viktig å komme seg over raskest mulig.

Jeg og pappa tok en lang kjøretur fra Aberdeen til Cumbria. Vi bodde på et hotell i Kendal. Og neste dag var vi hos onkel, tante og søskenbarn. Der gjorde jeg meg klar med Pompey-utstyret mitt. Så kjørte vi i en og en halv time til Bolton.

Før kampen var vi i baren og så Man U-Spurs og fikk bilder av Portsmouthlaget. Vi ventet ivrig på kamstart. 15 minutter før kampen fant vi ut hvor vi skulle sitte, og så på oppvarmingen. Til pause var det 2-0 til Bolton, og vi møtte en litt trist, men oppmuntret John Portsmouth Football Club Westwood.

Alle fansen sang hele 2. omgang og med vår støtte endte det med et meget bra 2-2-resultat. Etter kampen sang fansen høyt og danset også. Hele kampen var fantastisk, og det har vært noe av det beste jeg har opplevd, det var virkelig verdt det å reise den lange veien.

Det var fantastisk å være både på Pompey-kamp og i min onkels bryllup på samme tur.