Supportercupen 2009

Takket være noen ivrige medlemmer som sto på for å få dette til, ble det deltakelse i supportercupen igjen i år.

AV: JOAKIM ELLINGSEN

SUPPORTERCUPEN: Selv om det ikke ble avansement fra gruppespillet, var seieren over Tottenham verdt turen alene.

Supportercupen i Oslo ble i år arrangert lørdag 6. juni. Dette var 19. gang SBF (Supporterunionen for Britisk Fotball) arrangerte den populære cupen. Sted: Voldsløkka i Oslo.

Allerede i desember var Håvard Myhre og John Magne Danielsen klare på at de kom til å stille. I januar hev Asbjørn Wohl seg på, og dermed var ballen i gang. Tom Hagen  meldte seg på i mars og de fire var sentrale i planleggingen og gjennomføringen slik at vi klarte å stille lag. Gjennom egen tråd på forumet vårt ble interesse meldt og taktikk planlagt. Håvard tok på seg keeperjobben (“Jeg er James i mål”) og John Magne meldte seg til tjeneste som spiss “Peter Crouch på topp.” Tom nøyde seg med å konstatere at om han unngikk skader var han fornøyd.

 

Banket Spurs

Vi havnet i samme gruppe som Burnley, Tottenham 2 og Blackburn 2.

– Vi tapte 1-0 for Burnley og 2-0 for Blackburn, men det beste var at vi slo Tottenham 1-0. Det veiet opp for begge de foregående tapene. Litt synd at vi tapte to kamper, for vi kjørte nærmest over Burnley. Det var kun uflaks. Blackburn burde vi også slått, men det var en jevn kamp, kommenterer spillende lagleder Håvard Myhre.

Han har en klar oppfordring til resten av medlemsmassen:

– Utrolig synd at ikke flere fra supporterklubben kunne komme. Håper vi klarer å mobilisere litt er til neste år!

Minner forøvrig om at Supportercupen neste år fyller 20 år.

I finalen møttes Tottenham og Blackburns førstelag. Tottenham vant 2-1. QPR slo Celtic i bronsefinalen.