Reisebrev 06/07: Så Pompey innta tabelltoppen

Ståle Håheim opplevde noe de færreste av våre medlemmer har gjort. Han var til stede på the Valley da Pompey slo Charlton 1-0 og gikk til topps i Premier League.

Kamp: Charlton-Pompey 0-1 – 2006/07-sesongen

Ståle Håheim var så heldig at han fikk oppleve Pompey overta tabelltoppen i Premier League. På The Valley vant Pompey 1-0 mot Charlton etter en scoring av innbytter LuaLua.

For meg var det en veldig kjekk opplevelse for å si det mildt. Det var nok også en optimal opplevelse for alle de 3-5000 tilreisende  supporterne fra Portsmouth som hadde hele kortsiden bak det ene målet. Siden det var en early kick-off så måtte jeg stå tidlig opp, men fra Holiday Inn i Kensington tok det meg bare i overkant av en time og komme meg ned til the Valley. Utenfor stadion traff jeg Chris som kom med billetten og sammen ruslet vi rundt og pratet litt utenfor stadion helt til han skulle treffe en kar på supportbutikken til Charlton. Jeg fikk kjøpt meg et Pompey skjerf før jeg tok meg inn på stadion og fant plassen (ståplassen) min bak målet til Charlton.

God utsikt til keeperne som varmer opp.

Fansen holdt et godt trykk fra oppvarming til slutt og man blir jo revet med og synger/jubler, kanskje mer en hva en hadde trodd selv. Personlig synes jeg at det var en jevn kamp hvor kanskje uavgjort hadde gitt et rett bilde, men Pompey er heldigvis i «flytsonen» og da har man en tendens til å vinne 🙂

Mendes jogger bort etter å ha takket fansen.

Jeg traff Chris og konen etter kampen også siden de ikke «satt» samme plass som meg. På toget inn til London igjen traff jeg en gjeng med Spurs fans fra Egersund som skrytte voldsomt av Pompey fansen! Vel hjemme i Kensington så var det bare å nyte resten av dagen på ulike puber i lokalmiljøet 🙂

Bildene er de jeg tok med mobilen og det var dessverre ingen gode…

Fra Ståles plass.

Et annet bilde fra oppvarmingen. Her ser vi Joe Jordan i forgrunnen.