Denne konkurransen vil du ikke gå glipp av

I løpet av november vil vi ha en medlemskonkurranse på våre websider hvor premien er noe alle våre medlemmer ønsker seg.


VAP-NYHETER: Det er lenge siden vi hadde vår forrige medlemskonkurranse, men nå kan vi virkelig slå på stortromma. Det nyoppstartede flyselskapet Norse er svært rause og gir oss tidenes flotteste premie i en konkurranse her på pompey.no.

Hva konkurransen går ut på kommer vi tilbake til, men Norse Atlantic Airways, som tilbyr de billigste prisene mellom Oslo og London, spanderer følgende premie på vinneren:

2 tur/retur-billetter Oslo-London!

Billettene må brukes på avganger før 31. januar og bookes minst ti dager i forkant.

 

Flyr til Gatwick fra 341 kroner

Norse Atlantic Airways er et nyoppstartet flyselskap som hovedsakelig tilbyr transatlantiske flygninger mellom Europa og USA, og har nå også lagt til en daglig rute mellom Oslo og London Gatwick – perfekt for alle oss som elsker engelsk fotball. Norse tilbyr de billigste prisene mellom Oslo og London og forteller følgende om seg selv:

«Våre store og moderne Boeing 787 Dreamlinere er den perfekte start på en deilig fotballtur, med gode seter, stor beinplass og mulighet for å nyte en god film. Hvis du er interessert i å ha en enda mer behagelig reise er våre Premium-billetter tilgjengelige til en meget hyggelig pris. Premium kabinen har bransjens beste stoler når det gjelder muligheten for å strekke seg ut og være uthvilt til resten av turen.»

Billettene mellom Oslo og London starter på 341 kroner per vei og kan kjøpes på www.flynorse.com.

«Hvis du heller drømmer om å se Chicharito i LA Galaxy eller Gonzalo Higuain i Inter Miami, tilbyr vi også fly fra Oslo til Los Angeles, Florida og New York», opplyser Norse.

Som kartet viser kan en med Norse fly fra Oslo til New York, Orlando, Miami/Fort Lauderdale og Los Angeles i tillegg til London.