2021-22: Sheffield Wednesday – Portsmouth 4-1

Pompey sluttede sæsonen med en lille lussing. 


Det blev ikke til den håbede gode sæsonafslutning fra Pompey, da vi i sidste spillerunde tabte med hele 1-4 på Hillsborough til et velspillende og ikke overraskende meget motiveret hjemmehold. Nederlagets størrelse kombineret med en sejr til Bolton betød oveni, at vi i tabellen blev overhalet af sidstnævnte, og endte på en lidet acceptabel 10. plads i League One.

Der var på dagen genvalg til hele startelleveren fra kampen mod Gillingham.

 

Den officielle kamprapport

https://www.portsmouthfc.co.uk/news/2022/april/match-report-for-sheffield-wednesday-vs-portsmouth-on-30-apr-22/

 

Eftertanken

Set i bakspejlet kan det ikke undre, at vi tabte til en modstander med langt mere på spil, samt en klart stærkere trup. Skuffelsen ligger i sæsonen som helhed, og at den næsten fra start var dømt til at gå galt efter at vi mistede en håndfuld bærende spillere sidste sommer. Det må ledelsen tage på deres kappe at de ikke fik Hentet tilsvarende kvalitet ind som der forsvandt ud af klubben. Samme situation er vi i nu, dog grundet lånespillerne som kaldes tilbage til moderklubberne efter endt ophold på Fratton Park. Især George Hirst, som scorede kampens første mål og i alt nåede op på 13 sæsonmål, vil blive savnet. Dermed er det igen en sommer i genopbygningens tegn, hvilket alt andet lige besværliggør en godt start på 2022-23 sæsonen.

 

Kommentarer fra Danny Cowley

“I thought we had control in the first 20 minutes after taking the lead, but I have to credit Sheffield Wednesday, who are a top team at this level. Their pace, athleticism and power is the best in the division and they were able to get momentum after levelling. But we have conceded three goals from set-pieces after finding a really good way into the game, which is frustrating. We found it difficult, although then did quite well when we came out for the second half and created a number of chances. But we weren’t clinical or ruthless enough to take them and then let in a fourth goal that was just unacceptable for us because people weren’t doing their jobs properly.”

“I’ll be back in first thing tomorrow to work and we sit down with all the players to do a performance review. It’s an opportunity for us to help and support them in their development, as well as to receive some feedback. There will be players who move on now – whether they’ve been on loan or not. It’s the natural evolution of a team.”

League One, Hillsborough, 30. april 2022

Sheffield Wednesday – Portsmouth 4-1 (3-1)

06. minut: 0-1 George Hirst

17. minut: 1-1 Lee Gregory

36. minut: 2-1 Saido Berahino

40. minut: 3-1 Jordan Storey

86. minut: 4-1 George Byers

Opstillingen (4-2-3-1): Bazunu; Carter, Raggett, Robertson (anfører), Ogilvie; Morrell, Thompson (Mingi ‘88); Harness, Jacobs (O’Brien ‘64), Curtis; Hirst

På bænken: Webber, Vincent, Walker, Romeo, Williams, Mingi og O’Brien

Advarsel: Morrell

Udvisning: Ingen

Tilskuere: 33.394, heraf 2.558 Pompey fans

 

Post-match interview med Danny Cowley

 

Kampens højdepunkter

George Hirst sitt siste mål for Pompey?