114 medlemmer

Vi har tidenes høyeste medlemstall. Det tolker vi som at dere er fornøyd med hva som leveres på pompey.no.


VAP-NYHETER: Vi har stabilisert oss på over 100 medlemmer de siste årene. Dette til tross for mager sportslig suksess. Til gjengjeld har vi en stabil medlemsmasse som ikke gir opp Pompey til tross for at det etter hvert har blitt mange år i League One og League Two.

Det er alltid spennende når vi starter på et nytt år og det er tid for å fornye medlemskontingenten for de fleste (det er riktignok en god del medlemmer som har betalt for flere år om gangen og slipper denne årlige fornyingen).

Det er gledelig å konstatere at det kun var én medlem som valgte å ikke fornye sitt medlemskap. Alle dere andre ønsket å forbli medlemmer. Når vi i tillegg har fått et par nye medlemmer kan vi konstatere at vi har tidenes høyeste medlemstall i Venner av Portsmouth: 114.

SE OGSÅ: Medlemslisten

 

Supportercup og pin

Kontingenten har vært på symbolske 50 kroner i en årrekke. Vi har ingen planer om å øke kontingenten. Det er ingen som tar ut lønn eller goder for å skrive/jobbe for supporterklubben. Pengene som kommer inn brukes blant annet på websiden, kontingent i Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF), porto, premier, gave til årets spiller og deltakelse i Supportercupen.

Nå blir det trolig Supportercup i år. Det kommer egen sak om dette kommende uke, men kort fortalt bør du sette av lørdag 4. juni om du vil delta.

SE OGSÅ: Supportercupen 2022 (ekstern lenke)

Nytt av året er også at vi har bestilt en egen pin for Venner av Portsmouth. Disse vil vi dele ut til blant annet dere som deltar i Supportercupen, til dere vi møter på fotballtur i England, på samlinger, til alle som skriver for pompey.no og ellers alle medlemmer vi møter på. Vi vil også gi en pin til våre venner i og rundt klubben.

 

Bra aktivitet på pompey.no

Vi liker å tro at en av årsakene til at vi har så bra medlemstall til tross for lite sportslig suksess, er hva vi leverer på pompey.no. Spesielt i forbindelse med kampene til Pompey leverer vi grundige forhåndssaker, supporterintervju og kampreferat med reaksjoner og videoer. I tillegg har vi stemmer som Michael Pantling som deler sin innsikt med oss medlemmer. Vi sørger også for at de viktigste nyhetene og overgangene presenteres på vår webside.

De fleste artiklene på pompey.no leses av 60-100 personer. Det synes vi er bra for en supporterklubb med 115 medlemmer. Vi håper og tror at vi klarer å holde aktivitetsnivået oppe og at så mange medlemmer som mulig vil lese, dele og kommentere (i sosiale medier) de artiklene vi publiserer.

Ekstra kjekt er det at vi gjentatte ganger trekkes fram hos Supporterunionen for Britisk Fotball for vår webside. To ganger har vi blitt kåret til årets webside og flere ganger har vi blitt trukket fram som en god kandidat til prisen. Dette i konkurranse med supporterklubber med langt flere medlemmer enn oss. Flere av dem har også personer som er ansatt i klubben. Hos oss gjøres alt på dugnad, det vil si ubetalt frivillig arbeid på vår fritid.

Play Up Pompey!

Fire av våre medlemmer sammen med tidligere Pompey-spiller Kyle Bennett. Fra venstre: Martin A. Grimstvedt, Joakim Ellingsen, Kyle Bennett, Øyvind Velde og Sten Magne Birkeland.