Et sted mellom 89 og 115 medlemmer

Vår medlemsliste viser nå 115 medlemmer, men 26 av dere har ikke fornyet medlemskapet ennå. Klarer vi å forbli over 110 medlemmer?


VAP-NYHETER: Et nytt år betyr også tid for å fornye medlemskapet hos oss i Venner av Portsmouth – Pompeys offisielle supporterklubb i Skandinavia.

Medlemskontingenten forbli på symbolske 50 kroner i året, og vi har heller ingen planer om å øke kontingenten de kommende årene. Det er med andre ord mulig å betale for flere år samtidig, slik at en slipper å fornye hvert år. Det er det også mange som gjør. Å betale for to eller fire år om gangen er ganske vanlig blant mange av våre medlemmer.

For medlemmer i Norge er det enkleste å betale med Vipps. Dette gjøres til 911 90 914. En kan også betale til vår kontonummer 97 102 194 962.

For medlemmer i Sverige og Norge kan en også betale inn på konto, men det de fleste foretrekker er å bruke paypal. Mer om dette kan leses her.

 

Klarer vi over 110?

Mange medlemmer har allerede fornyet sitt medlemskap for 2021. Faktisk 89 av dere. Vi har derimot 26 som ikke har betalt for 2022 ennå. Vi har 115 på medlemslisten nå, tidenes høyeste medlemstall, men skal vi beholde det medlemstallet må alle forlenge.

SE OGSÅ: Medlemslisten 

Så da blir det spennende å se de kommende ukene hvor mange av de 26 som velger å forlenge. Klarer vi å forbli over 110 medlemmer?

Flere av våre medlemmer sammen med Jack Whatmough og Matt Casey i en av loungene på Fratton Park.