Fortsatt 108 medlemmer

Medlemstallet forblir rekordhøye 108 i Venner av Portsmouth.


VAP-NYHETER: Det er alltid spenning knyttet til medlemstallet i forbindelse med overgangen til et nytt år, og tid for fornyelse av medlemskontingent.

Med symbolske 50 kroner i året i medlemskontingent, er det alltid en del som betaler for flere år om gangen, men rundt halvparten av medlemmene skal betale kontingent hvert år.

SE OGSÅ: Her er hele vår medlemsliste

Det var kun to medlemmer som ikke fornyet sin medlemskontingent, men ettersom vi også fikk to nye medlemmer forblir medlemstallet 108. Vi har aldri vært flere medlemmer enn dette i vår 28 år gamle historie.

Våre to nye medlemmer er Theo Braaten Binks (sønn av Ed Binks) og Ida Christin Arnesen (datter av Tommy Arnesen og Christine Olsen). Her snakker vi altså om foreldre som har tatt ansvar og gitt sine barn gode verdier.

 

Æresmedlem

I tillegg til våre 108 medlemmer, har vi ett æresmedlem. Det er islandske Hermann Hreiðarsson. Selv om Island ikke er en del av Skandinavia (men Norden), utmerket Hermann seg som en supporterfavoritt da han var i Pompey. Flere av oss har også hatt gleden av å møte Hermann ved et par anledninger. Den islandske legenden er alltid hyggelig og imøtekommende. Trofaste lesere av pompey.no kan også glede seg til å høre fra Hermann i nær framtid.

Når det gjelder æresmedlemmer, kan det være ting på gang. Vi vurderer å kontakte én av skandinavene som har spilt i Pompey med tanke på å utvide antallet æresmedlemmer.

 

Trist beskjed

I 2020 fikk vi også den triste beskjeden om at en våre medlemmer er gått bort. Medlem nummer 51, Kenneth Riisøen, døde våren 2020 etter en tids sykdom. 41 år gamle Kenneth hadde fulgt Pompey siden 1998 og hadde blant annet stilt til supporterintervju ved flere anledninger.

Supporterklubben sendte blomster og våre kondolanser til hans nærmeste familie i forbindelse med bortgangen. Vi ble også enige om å la Kenneth forbli medlem nummer 51. Det var en gest familien ga uttrykk for at det satte pris på. Hans bror sendte oss følgende melding: «Kenneth hadde satt stor pris på å forbli medlem nr 51. Pompey var en av hans store interesser.»

Vi lyser fred over Kenneth Riisøens minne. For alltid vår medlem nummer 51.

Vår medlem 51.