Supporterintervjuet: Før Plymouth (B)

For Håvard Myhre er mandagens bortekamp mot Plymouth én av sesongens aller viktigste kamper. Han tror Marquis ordner tre poeng mot våre erkefiender fra League Two-årene.


SUPPORTERINTERVJUET: Vår medlem nummer 24, Håvard Myhre fra Nannestad ikke langt fra Oslo, har også to barn som er medlemmer av supporterklubben: Tobias og Trond Amund.

Her er hans tanker før TV-kampen mot Plymouth på mandag:

 

Pompey gjorde det bra i cupene forrige sesong, men det endte uten opprykk etter tap på straffesparkkonkurranse mot Oxford i semifinalen i play-off. Hva tenker du om Pompeys 2019/20-sesong?

– Ja, vi venter vel og fremdeles på å spille en cupfinale? Må innrømme at pga covid 19, så er alt av fotball fra slutten av sesongen en stor tåke, så husker ikke helt reaksjonene. Men playoff tapet var skuffende, men ikke overaskende. Pompey har vel ikke en veldig bra historikk med playoff. Men det ble jo enda en nesten-sesong. Som vanlig.

 

Vi har vunnet de fem siste bortekampene i serien, men har dårlig poengfangst hjemme. Dermed er vi like utenfor play-off etter elleve serierunder. I ligacupen ble det et lite overbevisende avansement mot Stevenage før Brighton vant klart i 2. runde. I EFL Trophy har vi som vanlig gått videre og i FA-cupen er vi klare for 2. runde. Hva tenker du om Pompeys sesongstart?

– Jeg synes den har vært ustabil. Greit nok med bra bortestatistikk, men tviler på at det holder seg slik, så hadde vært fint med lignende statistikk hjemme og. Så er litt skuffa.

 

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper, nyheter, rykter)?

– Facebook,twitter, pompey.no.

 

Noen favorittspiller i Pompey nå?

– Curtis og Marquis.

 

Hvilke tanker har du om Kenny Jackett og den jobben han har gjort og gjør på Fratton Park?

– Litt både og. Følte etter playoff’en ifjor at man kanskje kunne prøvd noe nytt. samtidig, så ligger vi ikke å kaver i nedrykksumpen sesong etter sesong, så noe riktig gjør han jo, men usikker på om det er han som fører oss til noe flere opprykk

 

Nå er det igjen seriekamp og vi skal møte Plymouth på bortebane. Tanker om den kampen, forslag til startellever og resultattips?

– Dette er 1 av 2 must win kamper i år. Denne SKAL vinnes. Plymouth har vel ikke tapt på hjemmebane i år, men det skal vi gjøre noe med! 2-1. Marquis nikker inn i 93 minutt! Hva tror du om våre opprykkssjanser denne sesongen? Blir enda en sesong i League one neste år. Vi er bare ikke der. Håper jeg tar feil, men vi ender utenfor playoff.

 

Til slutt: Har du noe du vil si til resten av de skandinaviske Pompey-supporterne?

– Play up pompey!


TIDLIGERE SUPPORTERINTERVJUER DENNE SESONGEN:

Før 1. runde FA-cup: Ipswich Town (B): Atle Stray

Før 11. serierunde: Lincoln City (B): Torstein S. Pedersen

Før 10. serierunde: Charlton (H): Alexander Nilsson

Før 9. serierunde: Northampton (H): Veny Vere

Før 8. serierunde: Sunderland (B): James Lund

Før 7. serierunde: Gillingham (B): Bjarte Hope

Før 6. serierunde: Doncaster (H): Andreas Hougaard

Før 5. serierunde: MK Dons (H): Zubajra Tsutsulaev

Før 4. serierunde: Burton (B): Jakob og Øyvind Velde

Før 3. serierunde: Wigan (H): Sam Manton

Før 2. serierunde: Rochdale (B): Kyle Simon

Før 1. serierunde: Shrewsbury (H): Rasmus Sørensen

John Marquis (t.v.) og Ronan Curtis.